antradienis, sausio 10, 2006

Pirk treningą.

Namo parvažiavau blogiausiu įmanomu laiku: pataikiau tiesiai į tėvų kraustymosi įkarštį. Važiavau į svečius, o atvažiavęs vietoj pelnyto poilsio gavau pusę to kraustymosi suorganizuoti ir sutvarkyti. Na niekis, tėvai perkraustyti, šventės baigėsi, nusipirkau laptopą, įvedžiau tėvams internetą ir dabar galiu rašyti toliau.

Lietuva Lietuvėlė. Gimtojo krašto specifika prasidėjo jau lėktuve iš Kopenhagos. Sėdžiu sau vienas prie lango, skaičiuoju debesis, ir staiga prieina kažkoks vaikinas:

– Aš čia atsisėsiu.
– Nu sėskis.

Įsipatoginęs iš kažkur ištraukia treningą ir sako:

– Pirk treningą.

Aš dar nespėju niekaip sureaguoti į prekybinę ataką, o jaunasis pardavėjas iš kažkurios kišenės (atskirai nuo treningo (!)) ištraukia etiketę ir pateikia neatremiamą pasiūlymą:

– Pirk treningą. Matai, naujas kainuoja 2000 kronų. Iš parduotuvės pavogėm, labai pinigų reikia, tau už 100 litų atiduodu. Labai krūtas treningas, juk 2000 kronų kainuoja, pažiek kokia medžiaga, va, ir užsidėk, kaip tik tavo dydis, labai gerai atrodysi. Pirk treningą.

Ir taip toliau. Geras 10 minučių atkakliai įrodinėjau, kad man treningas už 100 litų nereikalingas ir viskas. Galiausiai jaunasis drabužių verslininkas nustojo man įrodinėti priešingai, susirinko savo ekspoziciją ir išėjo ieškoti pelningesnių rinkų.

O visų svarbiausia, kad dingo man iš akių.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Panašu į "pirk dramblį" tik čia dar ir dramblį turėjo :D

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Laurynas rašė...

Brangusis Vycka,

Šitas blogas skirtas visai šeimai. Gali komentuot iš naujo, prisižiūrėdamas savo žodyną.