sekmadienis, kovo 12, 2006

Dvi šventės

Šią savaitę buvo kovo aštunta ir kovo vienuolikta.

Kovo aštuntosios proga Nerius, Kazyma, Darius, aš, Kysa, Stardas ir Francois susukom filmuką. Žiūrovėms, regis, patiko, ačiū už tai, juk viskas dėl jų :)




















Vos spėjus išsimiegot po kovo 8-osios, atėjo kovo 11-oji. Ta proga Studenterhusete atvarė kažkoks saksofonistas iš Lietuvos, buvo jo koncertukas, po to kokia tai kultūrinė programa vaikams ir po jos kokia tai kultūrinė programa suaugusiems. Nuvariau į tą koncertuką. Saksofonistas užsileidžia iš CD fonogramą ir groja sau kokią tai „easy listening“ tipo muzikytę. Su Laurynu susiginčijome, kas tai. Aš sakiau, jok čia „IWM“, na kaip IDM, tik ne „dance“, o „wedding“. Lauryno gi manymu, tai buvo gero restorano vakaro muzikantas, na kad sriubą valgant geriau virškintųsi.

Visą tą reikalą organizavo Aalborgo-Vilniaus draugija. Žymią jos narių dalį sudaro vietinės močiutės, kurios moka kokį tai nario mokestį, už kurį saksofonistai į Aalborgą važinėja, ir jos gali vadintis Lietuvos draugėmis. Ar kažkaip panašiai. Danijoj pensininkai ganėtinai aktyvūs ir negali skųstis veiklos trūkumu. Lietuvių susirinko irgi gana nemažai, krūva nematytų (yra Aalborge dar viena didelė lietuvių bendruomenė ne universitete: daktarai).

Taigi taip ir sutikom šventes. Su šventėm ir jus!

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Hmm isvis jau snobas daraisi..eik gerti..ai tai i lietuva nepriimsim..

Laurynas rašė...

Ech tu. Nieko nesupratai :)