antradienis, birželio 27, 2006

Vasaros planai

Šią vasarą planavau likti Aalborge ir padirbėti universitete pilnu etatu porą mėnesiukų kokį tai pagalbinį darbelį – gal porą www puslapiukų atnaujinti, gal porą LaTeX failiukų paredaguoti... Jau buvau susitaikęs, kad vasarą dirbsiu Aalborge ir Lietuvą vėl pamatysiu nebent rudenį, jei ne per Kalėdas.

Tačiau gegužę parašiau Google Summer of Code paraišką. Stengiausi, bet nemaniau, kad šansai dideli. Vietoje to rašiau su mintimi, kad paraiškas rašyti praktikuotis sveika. Kuo daugiau parašai, tuo geriau jas rašai, ir tuo didesni šansai, kad kokia nors viena ir bus priimta, per daug neimant į širdį atmestųjų.

Šį kartą mano paraiškai pasisekė. Kaip mat apsivertė vasaros planai: atsisakiau darbo universitete ir nusipirkau bilietą namo. Programuosiu iš namų ir gausiu Google stipendiją už tai. Grįžtu į Vilnių birželio 29 dieną 12:05. Iki greito!

Gerai, kai planai keičiasi į gerąją pusę.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tai ku ten prastumiai?:) reiks pagalbos?:)

Laurynas rašė...

GCC kompiliatoriaus atminties valdymą sutvarkyti, tame antrame linke su visomis daugumai neįdomiomis techninėmis detalėmis aprašyta. Jei reikės pagalbos, turėsiu omeny, į ką kreiptis :)

Anonimiškas rašė...

Uuu sveikinu :-)